Vacature: Medewerker Receptie

Noordkade Veghel | 10 – 16 uur per week

Jij weet, de eerste indruk is blijvend. Als gezicht van Cultuurfabriek Noordkade zorg je voor een hartelijke ontvangst van onze gasten. Welkom, wat leuk dat je er bent!

Jouw rol

Als eerste aanspreekpunt sta jij onze gasten vriendelijk en enthousiast te woord. Dit doe je aan de infobalie, maar ook aan de telefoon en via de email help jij ze graag verder. Je beantwoordt hun vragen, brengt ze in contact met de juiste collega, neemt ze enthousiast mee in ons uitgebreide culturele programma en navigeert ze moeiteloos naar de plek van hun bestemming. Je bent dan ook goed op de hoogte van de organisaties en activiteiten van Cultuurfabriek Noordkade en de andere Noordkade-bewoners.

Jouw takenpakket is divers. Zo geef je de sleutels uit van de leslokalen en (verhuur)ruimtes, werk je met een reserveringssysteem en zorg je dat post en pakketjes op de juiste plek komen. Ook geef je leskisten uit aan basisscholen. Tevens verkoop je enkele producten zoals bijvoorbeeld klei- en tekenpapier en fiets- en wandelkaarten en beheer je de gevonden voorwerpen. Vanuit je baliefunctie weet je hoe te handelen bij calamiteiten en zorg je voor een representatieve uitstraling van de Cultuurfabriek.

Je werkt in een team met nog vier collega’s. Samen overtreffen jullie de verwachtingen van onze gasten; jullie laten hen proeven van onze culturele beleving die smaakt naar meer!

Jouw profiel:

  • Van nature gastvrij; gasten voelen zich welkom bij jou.
  • Open, geïnteresseerd en communicatief; je maakt makkelijk een praatje en staat onze bezoekers enthousiast en vriendelijk te woord.
  • Proactief; jij ziet waar een taak voor jou ligt en streeft naar een 100% dienstverlening.
  • Computervaardigheden: je bent bekend met de meest gangbare computerprogramma’s en je beheert de algemene emailboxen.
  • Flexibel inzetbaar; de invulling van jouw uren is een combi van een vast en flexibel werkrooster binnen de openingstijden van onze fabriek: ma t/m vr tussen 09:00 en 20.30 uur, za en zo tussen 12.00 en 17.00 uur.    

Wij bieden je:

  • Een baan in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is, omringd door een enthousiast team van collega’s die hun werk met passie doen.
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging voor (on)bepaalde tijd.
  • Arbeidsvoorwaarden en salarisschaal 4 volgens de Horeca cao.

Cultuurfabriek Noordkade / Stichting Cultuur Haven Veghel

De plek waar we met vier collega-organisaties in stijl van de voormalige mengvoederfabriek maken & mixen. Cultuur Haven Veghel, Phoenix Cultuur, De Compagnie en Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade maken deel uit van de coöperatieve samenwerking Cultuurfabriek Noordkade. In basis zelfstandige organisaties die hun passies verbinden en door samenwerking versterken met als gezamenlijke ambitie, Kunst & Cultuurbeleving!

Als medewerker receptie kom je in dienst van Stichting Cultuur Haven Veghel, verantwoordelijk voor het beheer en verhuur van een groot aantal ruimtes op de Noordkade. 

Enthousiast? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Stuur je CV en motivatie vóór 8 juni naar vacatures@cultuurhavenveghel.nl.

Wil je meer weten over de functie? Collega Marianne vertelt je er graag meer over. Je bereikt haar via 0413-782000. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 15 juni.

Wij geloven in de kracht van de juiste mix! We pikken graag een graantje mee van de ingrediënten die JIJ toevoegt. Dus voel je welkom om aan te sluiten, samen maken wij een succesrecept!