Drs P. tribute in De Afzakkerij

Het in de kiosk in het Veghelse Julianapark geplande optreden van de Drs P. Tribute Band wordt donderdagavond 26 september verplaatst naar cultuurcafe De Afzakkerij op de Noordkade. De reden voor de verplaatsing is de slechte weersverwachting voor het buitenoptreden. Aanvang optreden 20.30 uur. Toegang is gratis.

Het drs. P orkest is ontstaan door een initiatief van Jan Willems en Geert van de Vorstenbosch uit Veghel voor de luisteravonden die op de Noordkade in Veghel gehouden worden.

Op donderdag 26 september wordt nogmaals een ode gebracht aan deze onnavolgbare taalvirtuoos. Waarschijnlijk met een giga  stortvloed aan tekst …maar zeker om sprakeloos van te worden. Wie herinnert zich niet dat lied over die legendarische  Veerpont. Of die onvergetelijk tocht in een Troika met het hele gezin. Of dat kleine cafeetje in Sneek waar de hele wereld uiteindelijk bij uitkomt!!!

Wie z’n ogen dichtdoet zal horen dat de stem van Geert heel dichtbij het origineel komt! Kom maar luisteren. Zowel vocaal als visueel een feestje! Behalve zang zullen er ook filmpjes vertoond worden.