Momfest laat Noordkade op grondvesten schudden

Het is bijna zover! Op zaterdag 17 december, van 16.00 – 03.00 uur, vindt rockfestival MOMfest plaats, locatie Noordkade Veghel. Na een “winterslaap” van anderhalf jaar is de organisatie helemaal klaar voor de 28e editie van dit muziekevenement, alwaar meer dan 14 acts op het programma staan. Een kaartje in de voorverkoop kost slechts €27,50

Wie MOMfest kent, weet dat men hier op de juiste plek is nieuwe alternatieve bands te ontdekken of om te genieten van bekende hits van de 4 tribute bands. In tegenstelling tot andere jaren in januari is dit de december editie, ofwel a rockfest before Christmas. Gezellig nog even op stap gaan en genieten van de muziek met de ambiance van Kerstmis op de achtergrond.

Programma

Naast de alternatieve toppers als Ramkot, Firehorse, hebben we top tribute acts van o.a. Foo Fighters en Bon Jovi. Nieuw is ook de afterparty met DJ om 00.30 en MOMfust, het speciale biercafe waar ook muziek van vinyl gedraaid gaat worden. Afijn, genoeg redenen om je kerstmuts op te zoeken, een ticket te scoren en met je arrenslee af te reizen naar de Noordkade op 17 december a.s.

Line up:
– RAMKOT (BEL)
– BJÖRN VD DOELEN
– BAD MEDICINE (ITA. A BON JOVI TRIBUTE)
– FIRE DOWN BELOW (BEL)
– IN YOUR HONOR (BEL. A FOO FIGHTERS TRIBUTE)
– THE ASTORIA
– XTORT
– RRRAGS
– VENNOX
– VERMILION PLAINS
– FIRE HORSE
– LA GRUNGE (All FEMALE NINETIES TRIBUTE)
– SUN KING (A CULT TRIBUTE)
– DJ SHINEBOY (AFTERPARTY 00.30-02.30 UUR)

Wil je weten wie je nog meer kunt verwachten? Of wil je een ticket scoren? Bezoek dan snel de website.