Beholders; documentary dialogues

Laat je inspireren, verrassen, confronteren en verwonderen tijdens Beholders; een vijfdaags documentairefestival op diverse locaties in de kernen van Meierijstad. De vierde editie van het festival vindt plaats van woensdag 5 tot en met zondag 9 oktober 2022! Een flink aantal prachtige documentaires is te zien op De Noordkade.

Een gezonde dosis blikverruiming. Ervaringen delen, verschillende perspectieven belichten en met elkaar in gesprek gaan. Dat is waar Beholders voor staat. Beholders is een festival georganiseerd om mensen samen te brengen. We richten ons op het starten van gesprekken en nodigen documentairemakers, gastsprekers en lokale gasten uit voor interviews en Q&A’s.

Wat zie jij?

Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan zestig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Kijk voor het complete programma op: https://beholders.nl/programma/

Enkele trailers van documentaires die op De Noordkade te zien zijn:

https://beholders.nl/documentaire/water-the-strangest-liquid-2022/
https://beholders.nl/documentaire/aware-glimpses-of-consciousness-2022/
https://beholders.nl/documentaire/river-2022/