Cultuur Haven Veghel presenteert Krachtvoer Events Noordkade

Op 1 september krijgt Cultuur Haven Veghel BV, de organisatie die verantwoordelijk is voor commerciële verhuur en exploitatie van evenementenlocaties op de Noordkade in Veghel, een nieuwe naam. Onder de naam Krachtvoer Events Noordkade wil de organisatie duidelijker profileren. Gelijk met de nieuwe naam wordt ook een nieuwe huisstijl en website gepresenteerd www.krachtvoerevents.nl

Krachtvoer Events Noordkade is een naam die verwijst naar de mengvoederfabriek die het Noordkade complex ooit was. Er zijn meerdere soorten bedrijven gevestigd op de Noordkade, de naam Cultuur Haven Veghel maakte niet direct duidelijk dat je te maken hebt met een partij die gaat over de commerciële verhuur van evenementenruimtes. Met de naam wordt bovendien een duidelijke link met de geschiedenis gemaakt.

Juiste ingrediënten
De nieuwe naam, die duidelijker is en beter past bij de commerciële verhuur van ruimtes, was al langer een wens van de organisatie. Met de toevoeging Krachtvoer maakt men een knipoog naar het verleden, naar het energierijke mengvoer dat hier in grote hoeveelheden werd geproduceerd toen de Noordkade nog een mengvoederfabriek was. Het is ook een verwijzing naar een van de drie pijlers op de Noordkade, namelijk food. Voor het beste krachtvoer moeten de juiste hoeveelheden ingrediënten met elkaar worden gemengd en gemixt. En dat mengen en mixen van alle elementen die komen kijken bij de organisatie van evenementen is de kracht van deze organisatie.

Kernwaarden
Vanwege de coronapandemie stonden veel activiteiten stil afgelopen twee jaar. Voldoende tijd dus voor bezinning en herijking. De kernwaarden van Krachtvoer events zijn: flexibiliteit, omdat altijd maatwerk geleverd wordt en opdrachtgevers volop ruimte krijgen voor de beste formule voor hun evenement. Ten tweede aandacht, voor elkaar en voor anderen, nét even dat stapje extra zetten om de ander zich welkom te laten voelen. En tenslotte samenwerking, ontstaan vanuit het coöperatieve gedachtengoed dat de handelsvereniging ruim 100 jaar geleden zo krachtig maakte. De naam Cultuur Haven Veghel wordt na 1 september nog wel gebruikt voor de activiteiten met een sociaal cultureel karakter, zoals het faciliteren van oefen- en repetitieruimte voor amateurorkesten, bands en toneelgezelschappen.

Kijk voor meer informatie op www.krachtvoervents.nl