Kom naar het Bierkadefestival

Op zondag 24 maart vanaf 12.00 uur is de Koekbouw op de Noordkade in Veghel weer het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Deze kunnen al hun geurreceptoren en smaakpapillen testen bij het aanbod van meer dan 100 ambachtelijke bieren, waarbij er voor elke bezoeker wel wat bijzonders te proeven valt. Voor het evenement zijn tickets te koop via: www.bierkadefestival.nl

Ook dit jaar staat er een uitgebreide selectie bieren klaar aan een bar van ruim 60 meter. Hier komen lokale, regionale, landelijke en buitenlandse speciaalbier brouwerijen een greep uit hun selectie tonen. Er wordt zelfs speciaalbier geschonken dat nog niet op de markt te vinden is. Ideaal om je ‘Untappd’ lijst aan te vullen en een van de eersten te zijn die deze mooie creaties mag proeven. Naast het grote aanbod speciaalbieren kun je ook genieten van bijpassende Bierbites. Bij Speciaalbier, een relaxte sfeer en goed gezelschap hoort natuurlijk ook livemuziek. Daarvoor komen bands als Kit & Caboodle (Belgie), The Tailbones en de Brazilaanse Mary Lee & Family Band naar de Koekbouw in Veghel. Naast de livemuziek zal de ‘Bold Barbers’ aanwezig zijn voor een authentieke scheerervaring.

Ruime selectie
Kortom, voor elke bierliefhebber is er wel wat wils. Liefhebbers van hoppige biertjes kunnen hun draai vinden bij een ruime selectie aan verschillende IPA’s. Toch meer fan van biertjes waarin de hop vrij licht is? Probeer dan de tripels. Ook voor de BOB’s en de alcoholvrije genieters is een selectie aan alcoholarme en alcoholvrije bieren beschikbaar. Laat je verrassen op 24 maart 2024. Bezoekers krijgen na het kopen van een ticket niet alleen toegang tot het gezellige bierfestival, maar voor aanvang ook een ‘limited edition’ Bierkade 2024 proefglas én twee munten voor speciale bieren naar keuze.