Noordkade Live presenteert Brabant Funk

ft. Bertus Borgers

Op vrijdag 10 mei is het podium van de Podiumzaal op de Noordkade voor een bijzondere muzikale gast en z’n kompanen, namelijk Bertus Borgers. Muziekliefhebbers kennen z’n reputatie en muzikale verleden met o.a. Sweet D’Buster, Herman Brood, Golden Earring en nog veel meer.

Rockveteraan Bertus Borgers (1947) gaat er voor deze show even bij zitten. Want in deze try-out van zijn nieuwe show Brabant Funk wil hij tussen de nummers door graag ook wat vertellen over zijn leven als muzikant. Een leven wat zich al sinds de jaren zestig zowel op als achter het podium afspeelt. Bertus is altijd een zanger gebleven die met plezier saxofoon speelt. Of als je wil, een saxofonist die graag zowel nieuwe songs als oude successen over het voetlicht brengt. En dat altijd met respect voor zijn roots in rock, soul en blues.

In Brabant Funk wordt hij  begeleidt door een akoestische line-up met zijn broer Ruud op gitaar en de neefjes Bertho en Maurice Christian George op cajon en bas.

Line-up: Bertus Borgers – vocal, sax, Ruud Borgers – gitaar, backing vocal, Bertho – cajon, backing vocal, Maurice Christian George – bas, backing vocal

Tickets kosten slechts € 12,50 incl. servicekosten en zijn te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Brabant-Funk